Træning

Træning

Klinikken råder over en træningssal, som rummer mulighed for både individuel træning og hold-træning.

HOLDTRÆNING:

Der er i vores overenskomst med sygesikringen en forpligtelse til at tilbyde holdtræning til vederlagsfrie patienter i det omfang patientens handicap tillader det.

For tiden har vi 11 – 12 hold, hvor vi prøver at sammensætte holdene dels efter diagnose og dels efter fysisk formåen. Der er hold for scleroseramte, Parkinsons patienter og folk med halvsidige lammelser – nogle træner en gang om ugen – andre to gange ugentligt.

Udover holdene med vederlagsfri fysioterapi har vi netop startet et Fysio-pilateshold (se under nyheder) – og løbende vurderer vi behovet for holdtræning – det kunne være hold for folk med lænderyg-problemer, knæ-problemer, nakkesmerter osv.

INDIVIDUEL TRÆNING:

Vores træningssal er udstyret med MTT-redskaber (Medicinsk Træning Terapi), som er virkelig velegnet til individuel træning. Her tages udgangspunkt i lige præcis dit problem og der vil blive lagt et personligt træningsprogram med en fysioterapeut.

Efter en introduktion og grundig gennemgang af træningsprogrammet vil du blive “sluppet” løs for at træne selvstændigt og derefter vil der ske en løbende justering/progression af programmet, som fysioterapeuten hjælper dig med.

Comments are closed.

Copyright Klinik for fysioterapi Nybøl | 2014 | CVR: 18568284 |